Skip to main content
Skip to main navigation menu
Skip to site footer
Open Menu
Brazilian Journal of Agriculture
Edição atual
Todas as edições
Announcements
About
About the Conference Proceedings Series
Conference Proceedings Submissions
Editorial Team
Privacy Statement
Contact
Search
Register
Login
Home
/
Archives
/
Vol. 25 No. 1-2 (1950)
Vol. 25 No. 1-2 (1950)
DOI:
https://doi.org/10.37856/bja.v25i1-2
Published:
2016-04-20
Artigos
ADUBAÇÕES FOSFATADAS
Carlos Teixeira Mendes
1-22
PDF (Português (Brasil))
DOI:
https://doi.org/10.37856/bja.v25i1-2.3120
PROCESSOS DE COLHEITA E BATEDURA DO ARROZ NO ESTADO DE SÃO PAULO
Carivaldo Godoy Júnior
23-36
PDF (Português (Brasil))
DOI:
https://doi.org/10.37856/bja.v25i1-2.3123
TUNGUE: CARACTERÃSTICOS BIOMÉTRICOS DOS FRUTOS E CORRELAÇÕES
Carivaldo Godoy Júnior
37-46
PDF (Português (Brasil))
DOI:
https://doi.org/10.37856/bja.v25i1-2.3122
Dà TRIGO EM SÃO PAULO ?
Fernando P. Cardoso
47-52
PDF (Português (Brasil))
DOI:
https://doi.org/10.37856/bja.v25i1-2.3121
SÔBRE AS CRÃTICAS DO DR. THEODORO WELIKOCHATKO AO CATÃLOGO “OS PEIXES DE ÃGUA DOCE DO BRASIL†DE H. W. FOWLER
Olivério M. de Oliveira Pinto
53-56
PDF (Português (Brasil))
DOI:
https://doi.org/10.37856/bja.v25i1-2.3126
NOTÃCIAS E ANÃLISES BIBLIOGRÃFICAS
Revista Agricultura
57-59
PDF (Português (Brasil))
DOI:
https://doi.org/10.37856/bja.v25i1-2.3125
NOTAS E NOTICIAS
Revista Agricultura
60-64
PDF (Português (Brasil))
DOI:
https://doi.org/10.37856/bja.v25i1-2.3124
Developed By
Open Conference Proceedings Series Systems
Language
English
Português (Brasil)
Information
For Readers
For Authors
For Librarians